💜 Jacquis Härliga Behandlingar


* Om du bor eller planerar att föda utanför “mitt område” kan milersättning & parkeringsavgifter tillkomma.
Min önskan är att alla ska få känna sig som strålande Gudinnor i sin graviditet-, förlossning & postpartum. Jag vill ta hand om dig!
“Att föda barn är alldeles för Vackert, Smärtsamt & Kraftfullt för att bara låta det bli som det blir”.
Förberedelse och utbildning är en stor faktor för att du ska få en förlossning som känns stärkande, trygg och hållen. Om du inte vet vad som kan komma att ske kan du inte få det som du vill.

Jag finns tillgänglig på många orter så som exempelvis Stockholm, Nyköping, Uppsala, Oxelösund och Södertälje. Men även Eskilstuna, Norrköping och Västerås med omnejd.


🌿 Gravidmassage

Unna din gravida kropp en härligt avslappnande massage! Jag är diplomerad gravidmassör, använder mig av mild massageolja och har en massagebänk anpassad för din gravida mage. Äntligen kan du få ligga på mage igen! Lägg dig på bänken och ta emot en stund i total avslappning bara för dig! Rekommenderas varmt! Jag bjuder på värmande Hallonbladste som jag skördat i min egen trädgård.

Tid: 1 Timme
Hemma hos dig: 890:- Inkl moms 
På Doulakontoret i Järna: 590:- Inkl moms


🌿 Öron Akupressur

Känner du dig orolig, stressad eller har svårt att sova? Dessa känslor är inte ovanliga. Fantastiskt nog finns det sätt att stötta kroppen till att hamna i ett mer harmoniskt och balanserat tillstånd. Hela människokroppen avspeglar sig i örat, på samma sätt som den gör på fötterna. Genom att stimulera specifika punkter påverkas motsvarande område i kroppen. Endorfiner frisätts och en rad andra signalsubstanser påverkas gynnsamt. Med öronakupressur behandlas akuta & kroniska tillstånd. Denna metod används ofta inom svensk sjukvård, socialtjänst och kriminalvård för att behandla olika typer av beroende, oro, ångest och sömnstörningar. Denna behandling lämpar sig för alla! Kvinnor som vill bli gravida, är gravida, efter graviditet. Även partners! Jag är utbildad inom metoden NADA och har specialkompetens inom akupressur som rör graviditet & förlossning. Metoden är skonsam och smärtfri då jag använder fröplåster och inte nålar. Fröet ger ett kontinuerligt tryck och sitter kvar i 6-10 dagar. Effekten av behandlingen kan vara lite olika från person till person. De mest vanligt upplevda effekterna är känslan av lugn i kroppen, bättre sömn, mindre oro och mindre smärta. Många upplever effekten som avslappnande, starkt rogivande (speciellt dem som är mycket oroliga eller har hög ångest). Ökad vitalitet kan också upplevas, särskilt för de som känner sig trötta och likgiltiga. Personer som diagnostiserats med PTSS, depression eller utmattningsdepression borde verkligen testa denna behandling. ALLA borde testa detta, vem vill inte balansera och stötta kroppen?
Behandlingen ges vanligen var 7e dag i 6 till 12 veckor.
Ingår: Häfte med Akupressurpunkter som du kan använda dig av under graviditet och förlossning. Jag bjuder på värmande Hallonbladste som jag skördat i min egen trädgård.
Köp fler & Spara
3 x Behandlingar – 250 kr Rabatt
6 x Behandlingar – 600 kr Rabatt

Första besöket: 1 Timme Återbesök: 20-30 min
Hemma hos dig: 595:- Inkl moms 
På Doulakontoret i Järna: 295:- Inkl moms


🌿 Magisk Gravid Session

En stund bara för dig! Du får en avslappnande Akupressurbehandling (Värde 595 kr/ 295 kr). Vi landar i kroppen tillsammans. Mantran & lugn musik spelas. Du blir omhändertagen och lyssnad till. Jag smörjer in dig i olja och du får en härlig gravidmassage (Värde 890 kr/ 590 kr). Om vädret tillåter är vi ute. Jag bjuder på värmande Hallonbladste som jag skördat i min egen trädgård. Vi connectar med livmoder och med ditt barn.
Gåva: Du får en present av mig (Värde ca 200 kr).

Tid: 3 Timmar
Hemma hos dig: 1590:- Inkl moms 
På Doulakontoret i Järna: 1290:- Inkl moms


🌿 Postpartum Yoni Steam och örter för snabbare läkning

Jag kommer hem till dig en kort tid efter förlossningen. Det kan vara ett par dagar eller några veckor postpartum. Jag berättar om Yoni Steam och dess läkande, stöttande kraft. Sedan gör jag iordning en ÅngningsRitual för dig. Jag har med all utrustning som behövs samt en mild egenplockad örtblandning som är speciellt ämnad för postpartum läkning. Din baby är antingen med under ritualen eller i ett annat rum med andra föräldern, barnvakt eller mig. Du ångar ditt underliv och har en stund tillägnad livmodern samtidigt som du lyssnar på avslappnande musik eller en guidad meditation.
Gåva: Du får en påse örtblandning och en beskrivning på hur du gör din egen ångning.

Tid: 2 Timmar
Hemma hos dig: 1350:- Inkl moms
Under en Begränsad tid: 990:- Inkl moms


🌿 3e Trimestern – Förberedelse & Behandling

Ditt liv ska förändras då du snart blir mamma till en ny liten person! Unna dig och din gravida kropp den vördnad du förtjänar. Du får en avslappnande Akupressurbehandling (Värde 595 kr/ 295 kr). Vi landar i kroppen tillsammans. Jag bjuder på värmande Hallonbladste som jag skördat i min egen trädgård. Vi samtalar. Jag delar med mig av mina bästa tips för en mjuk övergång till den fjärde trimestern. Vi skapar tillsammans en bild & förberedelseplan för postpartum tiden. Jag tipsar om mina favoritrecept och örter. Mantran & lugn musik spelas. Du blir omhändertagen och lyssnad till. Jag smörjer in dig i olja och du får en kort men härlig gravidmassage ca 20 min (Värde 300 kr/ 150 kr kr). Vi connectar med livmoder och med ditt barn.
Gåva: Du får en present av mig (Värde ca 200 kr)

Tid: 2 Timmar
Hemma hos dig: 1390:- Inkl moms 
På Doulakontoret i Järna: 1090:- Inkl moms


🐞 4e Trimestern Care
Jag kommer hem till dig en kort tid efter förlossningen. Det kan vara ett par dagar eller några veckor postpartum. Jag har med mig en värmande soppa/gryta som vi äter tillsammans. Du blir omhändertagen och lyssnad till. Kanske du vill prata om din förlossning? Ditt barn? Hur du mår? Jag svarar gärna på frågor. Jag berättar om Yoni Steam och dess läkande, stöttande kraft. Sedan gör jag iordning en ÅngningsRitual för dig. Jag har med all utrustning som behövs samt en mild egenplockad örtblandning som är speciellt ämnad för postpartum läkning. Din baby är antingen med under ritualen eller i ett annat rum med andra föräldern, barnvakt eller mig. Du ångar ditt underliv och har en stund tillägnad livmodern samtidigt som du lyssnar på avslappnande musik eller en guidad meditation. Jag sätter samtidigt upp massagebänken som jag tagit med mig. Du får efter ångningen lägga dig på bänken. Jag smörjer in dig i olja och du får en härligt avslappnande massage
Gåva: Du får en påse örtblandning och en beskrivning på hur du gör din egen ångning.

Tid: 3 Timmar
Hemma hos dig: 1790:- Inkl moms


Välkommen att boka en välgörande gravidmassage hos mig, eller någon av mina andra härliga behandlingar.
Jag finns tillgänglig på många orter så som exempelvis Uppsala, Stockholm, nyköping, Oxelösund och Södertälje. Men även Eskilstuna, Norrköping och Västerås med omnejd.


error: Content is protected !!
Scroll to Top