Låt Jacqui ta hand om dig

Att vara Gravid är ett heltidsjobb i sig. 
Det är en helig tid som inte går att göra om.
Därför tycker jag att det är viktigt att ta hand om sig så mycket och så lyxigt som möjligt.

När jag var gravid gick jag ner i arbetstid, gick på gravidmassage, gravidyoga, profylaxklass, hade en Mother Blessing, gravidfotografering m.m.

All denna självkärlek gjorde att jag mådde väldigt bra i graviditeten. Välmående är vad jag önskar för dig att uppleva också” – Jacqui Doula

Alla gravida har inte möjlighet att göra 100% selfcare, men alla kan göra en hel del för att unna sig rofyllda stunder

Önskar du mer njutning? Eller lugn?

Här hittar du ett stort utbud av tjänster, behandlingar & ceremonier, förlossningsförberedande kurser, massage, emotionellt, praktiskt och spirituellt stöd i olika former som Jacqui erbjuder för en omfattande harmonisk graviditet-, förlossning & vidare.

 

doula stockholm

Jag är Nyfiken på hur jag kan hjälpa just DIG! Skriv gärna till mig och berätta lite om dig själv och din Graviditetsresa! I vilken vecka är du? Hur mår du? Är detta ditt första barn? Hur ser din Drömförlossning ut? Hur vill du gå igenom transformationen in i föräldraskap?

jacqui doula
Scroll to Top