Jacquis Stöd För Dig

Som Din Doula är jag där helt för din skull, det är du som är i fokus och det är du som bestämmer hur du vill ha det.

Min enda uppgift under förlossningen är att finnas till för dig, att hjälpa dig att fokusera, ta dig förbi värkar, samt att vara där i annat du vill att jag ska hjälpa dig med. Jag är även stöd för eventuell partner.

Jag erbjuder olika paket så att du ska få precis det du önskar efter ditt unika behov.

Jag strävar efter ett så personligt upplägg som möjligt. Det innebär
att vi tillsammans kan utforma en plan som passar just dig och din familj.


Vår första träff är kostnadsfri och vi ses för att få en känsla av varandra. Personkemin är grundläggande från båda hållen. Det är viktigt att du trivs med mig som person för att du ska känna dig trygg när du anlitar mig som doula. Vi bestämmer ingenting här utan jag vill ge dig tid att tänka igenom ditt beslut. Vi hörs efter någon dag för att stämma av. Om du bestämt dig för att påbörja ett samarbete bokar vi in ett första förberedande samtal.

De två förberedelsesamtalen sker på en lugn plats, med fördel i Doulastudion i Järna eller hemma hos dig. Om du har en förlossningspartner är denne gärna med. Vi lär känna varandra bättre. Du får berätta om dina förväntningar och önskemål kring din förlossning. Vi pratar även om ställningar att föda i, förlossningsbrev, smärtlindring, eventuella rädslor etc. Vi går igenom mer ingående om tekniker du kan använda för att lättare ta dig igenom värkarna och smärtan. Vi utformar helt enkelt en plan för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Dessa träffar brukar vara mellan två till tre timmar. Vi håller sedan telefonkontakt fram till att förlossningen startar.

Förlossningen kan starta på många olika vis, därför är det viktigt att vi håller en nära kontakt. Jag är gärna med och stöttar via telefon innan du känner att det är dags för mig att ta mig till dig. Vi bestämmer utifrån din upplevelse ifall jag ska komma till ditt hem, eller om vi ska mötas på förlossningsavdelningen. På plats stöttar jag dig i avslappning och gör vad du behöver och ber mig om för att skapa en så trygg och positiv upplevelse som möjligt för dig. Om du har en partner vid din sida, hjälps vi åt med detta och jag finns också som ett extra stöd för partnern. Jag stannar hos dig tills efter barnet är fött.

Eftersamtal ges tillfälle för drygt en vecka efter förlossningen. Vi pratar om hur du/ni upplevde förlossningen och hur ni mår. Jag hjälper till med att fylla i luckor och har med lite tids-anteckningar att visa. Jag svarar på eventuella frågor och funderingar. Har jag fotograferat något med min egen kamera så tar jag med bilderna.


Följ länkarna för Prislista

HÄR finns Pri

HÄR finns HELA listan av ALLA de Tjänster Jacqui Erbjuder – PDF

error: Content is protected !!
Scroll to Top