Jacqui Doula & Jordemor

Det Ska Vara Lätt Att Göra Informativa Val

Mitt namn är Jacqui och jag arbetar som Doula och Placentaspecialist. Här delar jag med mig av allt som hör Fertilitet, Graviditet, Förlossning och Postpartum till.

Jag har en passionerad dröm om att alla familjer ska få möjligheten att föda sina barn i harmoni. En dröm om att mödrar ska känna sig trygga nog att kunna lita på sina kroppar. Att barn ska födas fram under lugna förhållanden för att sedan ostört kunna söka sina föräldrars ögon med förundran och kärlek.

Mitt arbete som graviditetscoach är samtidigt mitt största intresse. Jag älskar att fördjupa mig i kunskap om graviditet, spiritualitet & kvinnohälsa. Det är för mig närande att få spendera tid med mammor och deras partners och jag är samtidigt tacksam att jag får möjlighet att dela min kunskap med er. Mitt eget barn valde jag att föda hemma i vår trädgård. Det var en tuff men stärkande upplevelse.

Jag arbetar aktivt för en tryggare förlossningsvård. Detta gör jag på många olika sätt. Att vara med som doula för att stötta enskilda familjer till mer positiva förlossningsupplevelser, är ett sätt för mig att arbeta mot detta mål. Att starta den här hemsidan där jag kan hjälpa till att sprida evidensbaserad information på, är ännu ett sätt för mig att så småningom nå dit jag vill. Att bilda familj är otroligt stort. Det kommer alltid vara folk; närstående, läkare, vänner och bekanta som ger tips, tycker till och berättar vad du ska göra. Jag upplever att det inte är lätt att hitta saklig information där ute. Själv har jag saknat en sida där all information finns samlad, därför skapar jag nu den här plattformen. Min förhoppning är att här kunna erbjuda en nyanserad sida som ska kunna guida dig till att ta dina egna beslut och följa din intuition.

Via kontaktformuläret nås jag lättast för mer information eller bokning av uppdrag.

error: Content is protected !!
Scroll to Top