Fotografering

Dagen då ditt barn föds är antagligen en av de största och mest minnesvärda i ditt liv. Det är en självklarhet att anlita en fotograf till sitt bröllop men många glömmer bort att dokumentera den magiska dag då ens liv förändras allra mest. Den dagen din familj utökas och du blir förälder till en ny person.

Förlossningen är en intensiv resa, du kanske kommer att minnas den hur tydligt som helst eller se tillbaka på den som diffus och suddig. Oavsett så kan det vara otroligt vackert att ha med en fotograf som bevarar de fina stunderna under värkarbete, ögonblicket då ditt barn föds, då era blickar möts för första gången, när navelsträngen klipps. Det här är förtrollande händelser som kan bli otroligt vackra minnen för dig och din familj att titta tillbaka på. Det kommer dessutom att vara värdefullt för ditt barn att ha bilder på hur det såg ut på sin allra första födelsedag.

Maria Andrea Niklasson är en etablerad fotograf, kärleksfull mamma och inspirerande kvinna. Maria har arbetat för mig och tagit nästan alla bilder till den här hemsidan, hon är en fröjd att arbeta med. Otroligt lyhörd och tillmötesgående. Det finns många talangfulla fotografer i världen, det som utmärker Maria är att hon sprider otrolig glädje och trygghet kring sig. Hennes kärlek för människor, ödmjukhet och känsla för timing såväl som respekt för varje situation hon är i gör henne till den kvinna/fotograf/doula jag själv skulle vilja ha med på min egen framtida förlossning.

Maria erbjuder kreativa sessioner av fotografering med din gravidmage, förlossningsfotografering och hon tar bilder på din nyfödda under den första tiden. Hon erbjuder skräddarsydda paket och tillgodoser önskemål. För mer information besök Marias hemsida eller kontakta henne direkt genom detta formulär. Maria pratar engelska.

*Vid bokning av Jacqui som Doula och Maria som fotograf erhåller du ett generöst rabatterat pris.
Kontakta mig via frågeformuläret för mer info.

Shopping Cart
Scroll to Top