Ett Kraftfullt Organ

Efter förlossningen har moderkakan en unik förmåga att hjälpa dig med läkningen. Den kan ge dig ren styrka och energi. Jag började arbeta som placentainkapslare efter att jag läst och forskat mig fram till vilken magisk och verklig kraft som går att utvinna. Moderkakan är ett enastående organ, skapat av din kropp endast för dig och din bebis! Den är otroligt potent och kan verkligen göra under för kroppen och hormonbalansen efter en förlossning. 

Att kapsla in sin moderkaka har många fördelar.
Kapslarna kan hjälpa att återhämta dig snabbare efter förlossningen samt att undvika förlossningsdepression. Många av mina klienter upplever en ökning av mjölkproduktionen, likaså kan det vara lättare att knyta an till sin baby eftersom att kapslarna naturligt innehåller  “kärlekshormon”, oxytocin. Balansering av hormoner, starkare energinivå och ökade järnvärden kan också vara några av fördelarna med att äta moderkaks-kapslar. Detta organ som har till uppgift att skapa liv, innehåller många olika hormoner, vitaminer och mineraler. Om du väljer att spara några av dina kapslar, sägs det att de även kan hjälpa dig reglera hormonbalansen vid klimakteriet. Att använda “sin egen medicin” är enligt mig, det bästa någon kan göra.

Min önskan är att göra processen snabb och smidig för dig. Du kommer att vara nyförlöst vilket är en helig tid för återhämtning och anknytning. Jag kommer till din födsloplats; På BB eller i hemmet för att personligen hämta moderkakan. Du ber helt enkelt barnmorskan att hantera den försiktigt och förvara den i kyl till jag kommer. Ofta finns hinkar som är perfekta, det går även bra att linda in den i dubbla påsar. Jag har med mig en kylväska där moderkakan håller sig kall hela vägen hem till mig. 

Väl på plats tillreder jag moderkakan på en speciellt rengjord yta med den metod vi kommit överens om. Jag använder alltid handskar, anpassade för livsmedel och byter ut dessa till varje nytt moment. Mycket kort beskrivet rengör jag moderkakan, tömmer den på blod, ångkokar, sedan torkar jag den i en särskild torkugn för att dagen efter göra ett fint pulver som jag kapslar in med en kapselmaskin. Min målsättning är att du får tillbaka dina färdiga kapslar inom 1-4 dagar eftersom det är bäst att starta kuren så snabbt som möjligt. Jag ser till att få dina kapslar levererade tillbaka till sjukhuset eller hem till din dörr så att du under tiden inte behöver tänka på något annat än dig själv och din nya bebis.

I min service till dig ingår:

  • Min största respekt för detta heliga organ.
  • Min tillgänglighet via sms/samtal.
  • Upphämtning av mig personligen.
  • Milersättning, bensin.
  • Noggrann hygien.
  • Snabbt och fokuserat arbete.
  • Leverans av dina färdiga kapslar. 2-5 dagar.
  • Halva priset om jag är din doula.
  • Prislista här

För bokning eller vidare information angående uppdrag och hur jag arbetar; var god använd kontaktformuläret. Jag nås även via sms på 0720473819

error: Content is protected !!
Scroll to Top