💜 Jacquis Värmande Doula Tjänster

* Om du bor eller planerar att föda utanför “mitt område” kan milersättning & parkeringsavgifter tillkomma.

Min önskan är att alla ska få möjlighet till bra stöd under sin graviditet, förlossning & postpartum.
“Att föda barn är alldeles för Vackert, Smärtsamt & Kraftfullt för att bara låta det bli som det blir”.
Därför erbjuder jag:
– Rabatterat pris för dig som är ensamförälder, arbetslös eller sjukskriven.
– Möjlighet att dela upp betalningen

🌿Känna in Träff

Förutsättningslöst möte för att ses och få en känsla av varandra. Personkemin är grundläggande från båda hållen. Jag berättar lite om mig själv, min erfarenhet som Doula och hur jag brukar arbeta. Det är viktigt att du trivs med mig som person för att du ska känna dig trygg när du anlitar mig som doula. Ingenting bestäms på denna träff, du får tid att tänka igenom ditt beslut. När du bestämt dig för att påbörja ett samarbete bokas ett första förberedande samtal.
Tid: 1 Timme
Pris: Kostnadsfritt🌿 Holistisk Doula – Tre Olika Förlossningspaketet, skapade för att passa olika önskemål

Som din Doula är jag där helt för din skull, det är du som är i fokus och det är du som bestämmer. Jag är ditt personliga stöd under hela din gravidresa ända fram till att föräldraskapet tar vid. En intim kontakt etableras. Mitt fokus ligger på att du ska känna dig trygg och omhändertagen. I förlossningspaketet ingår ett Förlossningsförberedande möte med samtal om dina behov och önskningar. Du och din födslopartner får också en Privat Profylaxkurs i Föda Utan Rädsla. 20 dagar jourtid dygnet runt med telefon- och e-mail kontakt. När förlossningen har satt igång kommer jag till dig i hemmet eller på sjukhuset och ger mitt stöd och närvaro under hela förlossningen. Min enda uppgift under förlossningen är att finnas till för dig, att hjälpa dig att fokusera, stötta dig igenom värkar, samt att vara där i annat du vill ha hjälp med.  Jag är lika mycket stöd för eventuell partner. Mitt mål är att din partner fått tillräckligt med verktyg för att kunna stå trygg och stabil vid din sida och min roll är att stötta din partner i att stötta dig. Ungefär en vecka efter födseln kommer Jag på hembesök för att titta till dig, se ifall du behöver stöttning i någonting och för att prata om din förlossningsupplevelse.

Dessutom: 900 kr Rabatt om du är du ensamförälder, arbetslös eller sjukskriven.
50% rabatt på inkapsling av moderkaka. 20% rabatt på alla andra tjänster.
Tid: Oräkneligt många timmar.
Pris: Se bilder nedan
Extra möten: Bokas efter överenskommelse


🌿 Doula – Sista Minuten

För dig som sent i graviditeten beslutar att ha med mig som din doula, kanske till och med när värkarbetet redan satt igång. Det kan finnas många anledningar till varför du valt att vänta, oavsett anledning så hoppas jag kunna hjälpa och stötta dig till en positiv förlossningsupplevelse. Jag kommer med trygghet, kunskap, närvaro och effektiva verktyg.  Du är välkommen att kontakta mig om din ordinarie doula/partner får oväntat förhinder att delta när din förlossning startar. Vid mycket kort varsel är du välkommen att ringa mig på 0720473819

Tid: Stöd under Hela din förlossning! Samt Eftersamtal
Pris: 4-10 timmar / 7000:-
Pris: 10-20 timmar / 12.000:-
Pris: 20-30 timmar / 17.000:-🌿 Doula i Graviditet & Latensfas

Ni kanske inte vill ha med Doula på förlossningen eller så är du inte “tillåten” Doula pga restriktioner (Man kan alltid komma förbi regler om man verkligen vill, kontakta mig om du önskar det). Din önskan är att få stöd och bli sedd i Gravidresan och förberedelsen, för att du & din partner ska känna att ni kan vara det bästa & starkaste teamet på förlossningen. Jag stöttar er i den förberedelse just ni önskar och anpassar mig efter erat behov.

Tid: Se bilder
Pris: 8000:-


🌿 Postpartum-Doula

Efter förlossningen infinner sig en annan tid, med en helt ny familjemedlem. De flesta nyblivna föräldrar beskriver att den första tiden efter hemkomsten är utmanande och omtumlande. Jag erbjuder dig personligt stöd i ditt eget hem. Även för de mest erfarna föräldrar innebär bringandet av en ny baby skiftande rutiner. Som postpartum doula vill jag underlätta denna övergång genom att stötta och hjälpa dig med allt du känner att du önskar hjälp med under denna mycket speciella tid. Med min närvaro, uppmuntran och praktiska stöd vill jag underlätta för att du ska kunna njuta extra mycket av den första tiden. En helig tid för dig att vara med och lära känna din bebis, läka efter förlossningen och även fokusera på ett djupt omhändertagande av dig själv. Min postpartum tjänst utformas för varje klients individuella behov så att du har möjlighet att på ditt sätt, i lugn och ro upptäcka de rutiner och tekniker som fungerar för just dig och din bebis. Självklart kan du anlita mig som postpartum doula oavsett om du haft mig som förlossnings doula eller inte.

Paket “Dag” (4-8 tim fördelat på en dag) – 800 kr/ tim inkl moms
Paket “Vecka” (8-20 tim fördelat på en vecka) – 750 kr/ tim inkl moms
Paket “Månad” (20-50 tim fördelat på en månad) – 600 kr/ tim inkl moms

Kontakta mig gärna

YYYY dash MM dash DD
Jag kontaktar Jacqui angående
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

error: Content is protected !!
Scroll to Top