Corona

Sjukhusen har i nuläget strikta regler vilket gör att många familjer känner sig oroliga. Jag har anpassat en del av mina tjänster för att uppfylla de behov som uppstått.

Oavsett vilken tjänst du bokar av mig kommer jag (oavsett kristid eller ej) Alltid att meddela dig ifall jag eller min familj är sjuk.


🌿Känna in Träff – Via Zoom Videosamtal

Förutsättningslöst möte för att ses och få en känsla av varandra. Personkemin är grundläggande från båda hållen. Jag berättar lite om mig själv, min erfarenhet som Doula och hur jag brukar arbeta. Det är viktigt att du trivs med mig som person för att du ska känna dig trygg när du anlitar mig som doula. Ingenting bestäms på denna träff, du får tid att tänka igenom ditt beslut. När du bestämt dig för att påbörja ett samarbete bokas ett första förberedande samtal in.

Tid: 1 Timme
Pris: Kostnadsfritt.


🌿 Akut Doula – Om din Partner blir sjuk

Om din partner skulle bli sjuk är jag din Akut Doula. Jag önskar, trots denna jobbiga och orättvisa situation kunna hjälpa och stötta dig till en positiv förlossningsupplevelse. Jag kommer med trygghet, kunskap, närvaro och effektiva verktyg och står vid din sida hela vägen. Givetvis hjälper jag er så att din partner kan vara med via videosamtal. Vid mycket kort varsel är du välkommen att ringa mig på 0720473819

Tid: Stöd under Hela din förlossning! Samt Eftersamtal.
Pris: 8.000:- Inkl moms 


🌿 Holistisk Doula – Stora Förlossningspaketet – 100% Online

Om du känner dig tryggare att vi har all kontakt online så stöttar jag dig gärna det. Som Din Doula är Jag där helt för din skull, det är du som är i fokus och det är du som bestämmer. Jag är ditt personliga stöd vi telefon och videosamtal under hela din gravidresa ända fram till att föräldraskapet tar vid. En intim kontakt etableras. Mitt fokus ligger på att du ska känna dig trygg och omhändertagen. I förlossningspaketet ingår ett Förlossningsförberedande möte på Zoom med samtal om dina behov och önskningar. Du och din födslopartner får också en online Privat Profylaxkurs i Föda Utan Rädsla. 20 dagar jourtid dygnet runt med telefon- och e-mail kontakt. När förlossningen har satt igång kontaktar du mig och jag ger mitt stöd och närvaro under hela förlossningen. Jag hjälper dig att fokusera och stöttar dig igenom värkar. Jag är lika mycket stöd för eventuell partner. Mitt mål är att din partner fått tillräckligt med verktyg för att kunna stå trygg och stabil vid din sida och min roll är att stötta din partner i att stötta dig. Ungefär en vecka efter födseln har vi ett videosamtal där vi pratar om din förlossningsupplevelse och jag stöttar dig i vad du behöver där och då.
Bonus – Just nu får du en bok i gåva som jag väljer ut till just dig!
Dessutom: 2000 kr rabatt om du är du ensamförälder, arbetslös eller sjukskriven. 50% rabatt på inkapsling av moderkaka. 20% rabatt på alla andra tjänster.

Tid: Oräkneligt mycket!
Pris: 9.000:- Inkl moms 
Extra möten: Bokas efter överenskommelse


🌿 Telefonstöd under Förlossningen

Vill eller får du inte ha med Doula på din förlossning men samtidigt önskar extra stöd? Jag är med dig via telefon/videosamtal så mycket och länge du och din eventuella partner behöver. Jag guidar dig till en tryggare plats och du får konkreta verktyg som hjälper dig längs hela förlossningen.

Pris: 500 kr / timme Inkl moms 


🌿 Öron Akupressur – Oro eller ångest pga Corona-situationen

Känner du dig orolig, stressad eller har svårt att sova? Dessa känslor är inte ovanliga. Fantastiskt nog finns det sätt att stötta kroppen till att hamna i ett mer harmoniskt och balanserat tillstånd. Hela människokroppen avspeglar sig i örat, på samma sätt som den gör på fötterna. Genom att stimulera specifika punkter påverkas motsvarande område i kroppen. Endorfiner frisätts och en rad andra signalsubstanser påverkas gynnsamt. Med öronakupressur behandlas akuta & kroniska tillstånd. Denna metod används ofta inom svensk sjukvård, socialtjänst och kriminalvård för att behandla olika typer av beroende, oro, ångest och sömnstörningar. Denna behandling lämpar sig för alla! Kvinnor som vill bli gravida, är gravida, efter graviditet. Även partners! Jag är utbildad inom metoden NADA och har specialkompetens inom akupressur som rör graviditet & förlossning. Metoden är skonsam och smärtfri då jag använder fröplåster och inte nålar. Fröet ger ett kontinuerligt tryck och sitter kvar i 6-10 dagar. Effekten av behandlingen kan vara lite olika från person till person. De mest vanligt upplevda effekterna är känslan av lugn i kroppen, bättre sömn, mindre oro och mindre smärta. Många upplever effekten som avslappnande, starkt rogivande (speciellt dem som är mycket oroliga eller har hög ångest). Ökad vitalitet kan också upplevas, särskilt för de som känner sig trötta och likgiltiga. Personer som diagnostiserats med PTSS, depression eller utmattningsdepression borde verkligen testa denna behandling. ALLA borde testa detta, vem vill inte balansera och stötta kroppen?
Behandlingen ges vanligen var 7e dag i 6 till 12 veckor.
Ingår: Häfte med Akupressurpunkter som du kan använda dig av under graviditet och förlossning. Jag bjuder på värmande Hallonbladste som jag skördat i min egen trädgård.
För dig som är orolig pga rådande pandemi erbjuder jag 20% Rabatt. Meddela vid bokning. Gäller fram till Aug 2020.
Köp fler & Spara
3 x Behandlingar – 250 kr Rabatt
6 x Behandlingar – 600 kr Rabatt

Första besöket: 1 Timme Återbesök: 20-30 min
Hemma hos dig: 595:- Inkl moms 
På Doulakontoret i Järna: 295:- Inkl moms


🌿 Magisk Gravid Session – Känn dig mer lugn – Boosta ditt Oxytocin.

En stund bara för dig! Du får en avslappnande Akupressurbehandling (Värde 595 kr/ 295 kr). Vi landar i kroppen tillsammans. Mantran & lugn musik spelas. Du blir omhändertagen och lyssnad till. Jag smörjer in dig i olja och du får en härlig gravidmassage (Värde 890 kr/ 590 kr). Om vädret tillåter är vi ute. Jag bjuder på värmande Hallonbladste som jag skördat i min egen trädgård. Vi connectar med livmoder och med ditt barn.
Gåva: Du får en present av mig (Värde ca 200 kr).

Tid: 3 Timmar
Hemma hos dig: 1590:- Inkl moms 
På Doulakontoret i Järna: 1290:- Inkl moms


🌿Privat Profylaxkurs i Föda Utan Rädsla – Via Zoom Videosamtal

Jag är utbildad profylaxinstruktör av Susanna Heli, författaren & grundaren till Föda Utan Rädsla. Det är en grundläggande klass som ger er kunskap i hur ni med hjälp av de kraftfulla verktygen andning, avspänning, rösten och tankens kraft kan få en trygg förlossning tillsammans. Profylaxkursen hjälper er att förstå hur ni tillsammans kan hantera värkarna så att ni får en stärkande och positiv förlossningsupplevelse. Klassen blandar teori, praktik och olika övningar. Mycket fokus ligger på att stärka stödpersonen i sin förmåga att ge dig bra stöd.
Ingår: Häfte med information samt Bonusmaterial för att träna vidare hemma.
Köp till boken Föda Utan Rädsla för endast 150:- Plus Frakt.

Tid: 3 Timmar
Hemma hos dig eller Via Zoom Videosamtal: 1590:- Inkl moms 


🌿 Förlossningsförberedande möte – Via Zoom Videosamtal

En videoträff där ni som gravid och stödperson får ett personligt möte där vi diskuterar ämnen efter era unika behov. Exempelvis: Hur ser er drömförlossning ut och hur kan ni skapa de bästa förutsättningarna för att nå dit? Vad är era rädslor och hur kan ni ta er förbi dem på bästa sätt? Jag berättar om oxytocinets ytterst viktiga roll samt förlossningens uppbyggnad från latens-fasens start till efterbördsskedet. Ni får samtidigt info om vad som är bäst att göra i de olika faserna samt hur ni vet vart i förloppet ni är.
Era önskemål styr. Beroende på om ni har behov av att prata om smärtlindringsmetoder, sjukhusets rutiner, hur ska man göra för att inte spricka? få tips och en mall för att skriva ditt förlossningsbrev eller någonting helt annat så leder jag informationen dit ni önskar. Vi pratar även om ställningar att föda i. Jag hjälper dig att utforma en plan för att du ska känna dig så trygg som möjligt.
Ingår: Häfte med information. Jag bjuder på Kaffe/Te och frukt vid träff på Doulakontoret.


🌿 Privat Omfattande klass i Aktiv Baby (Spinning Babies)
🌿 Boka en Aktiv Baby klass Specifikt för Graviditets besvär
🌿 Aktiv Baby klass Specifikt för “Naturligt Vändningsförsök”

Alla 3 kurserna kan bokas som Videosamtal på Zoom. Samma innehåll. Jag berättar och visar allt ni behöver veta. Se info om kurserna HÄR.


🌿 Postpartum-Doula – Vid Sjukdom

Om du eller din partner är eller precis varit sjuka kan jag hjälpa er. De flesta nyblivna föräldrar beskriver att den första tiden efter hemkomsten är utmanande och omtumlande. Att utöver detta inte vara frisk, är givetvis extra svårt. Jag erbjuder dig personligt stöd i ditt eget hem. Även för de mest erfarna föräldrar innebär bringandet av en ny baby skiftande rutiner. Som postpartum doula vill jag underlätta denna övergång genom att stötta och hjälpa dig med allt du känner att du önskar hjälp med under denna mycket speciella tid. Med min närvaro, uppmuntran och praktiska stöd vill jag underlätta för att du ska kunna njuta extra mycket av den första tiden. En helig tid för dig att vara med och lära känna din bebis, läka efter förlossningen och även fokusera på ett djupt omhändertagande av dig själv. Min postpartum tjänst utformas för varje klients individuella behov så att du har möjlighet att på ditt sätt, i lugn och ro upptäcka de rutiner och tekniker som fungerar för just dig och din bebis. Självklart kan du anlita mig som postpartum doula oavsett om du haft mig som förlossnings doula eller inte.

Paket “Dag” (4-8 tim fördelat på en dag) – 800 kr/ tim inkl moms
Paket “Vecka” (8-20 tim fördelat på en vecka) – 750 kr/ tim inkl moms
Paket “Månad” (20-50 tim fördelat på en månad) – 600 kr/ tim inkl moms


Jag och min familj har redan varit sjuka i Covid-19. Därför känner jag mig personligen trygg att stötta dig trots att du skulle ha eventuella förkylningssymptom. Kontakta mig för vidare information.

Jacqui
error: Content is protected !!
Scroll to Top