AmningsPortalen
Onlineträffar med Jacqui Doula

Är du en nybliven mamma som längtar efter ett sammanhang med andra mammor, där du kan få stöd, dela dina tankar och känna dig stöttad av andra som förstår vad du går igenom? Då har du kommit helt rätt!

Jacqui
Doula och Mamma
Jacqui Doula förlossning moderkaksinkapsling postpartum massage
amningsportalen online träffar

Vad är AmningsPortalen?

Många nyblivna mammor saknar en familjär gemenskap tillsammans med andra mammor, en plats där de kan dela sina ögonblick, tankar och frågor kring föräldrarskapet.

Onlineträffar

AmningsPortalen är den trygga och värmande platformen som mammor över hela Sverige har letat efter!

Vi har skapat detta speciella online forum för dig och för andra fantastiska mödrar som längtar efter att bli sedda och hållna i sin stora resa genom moderskapets toppar och dalar.
Du är varmt välkommen in i gemenskapen till våra onlineträffar och berikande community.

AmningsPortalen Gemenskap Moderskap Hållenhet Systerskap Community Onlineträffar

Tillsammans i gråt, kärlek, styrka och ömma bröst!

Amningsträffar för alla mammor

Varje onsdag kl. 10.30-11.30 öppnas portarna till en värld av samhörighet och delade erfarenheter. Våra träffar är likt pärlor på en tråd – varje möte skiljer sig något från det förra för att erbjuda dig en mångfald av kärnfulla ämnen och fördjupade diskussioner. Ibland kopplar vi av och delar historier, medan vi andra gånger dyker djupare in i ämnen som berör oss nyblivna mammor.

Din Tid, Din Plats, Ditt Val

Vi vet att livet som nybliven mamma kan vara fullspäckat, därför gör vi det enkelt för dig att ansluta. Du är välkommen att delta när det passar dig, välj mellan 4 tillfällen per månad – allt du behöver göra är att boka din plats senast 24 timmar i förväg. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt virtuella mötesrum, där du kan känna dig fri att vara dig själv och blomstra i ditt moderskap.

Vi ser dig

Din resa som nybliven mamma förtjänar att bli fylld med kärlek, gemenskap och stöd. AmningsPortalen är den plattform som har saknats i många mammors liv, och nu har du möjligheten att vara med och blomstra tillsammans med oss. 

amningsportalen online träffar

AmningsPortalens community ingår

När du deltar i en av våra träffar öppnas dörrarna till ännu mer värdefullt stöd och delaktighet. Du tilldelas en månad av exklusivt medlemskap i vårat Amnings-Community på Telegram. Här får du utrymme att dela dina tankar, "skriva av dig" när det behövs som mest, och ställa dina frågor till en förstående och ömsesidigt stöttande grupp av mammor.

Svar på vanliga frågor

Vem är AmningsPortalens träffar och community för?

De är för nyblivna mammor med småbarn. Tanken är att du ammar/flaskmatar ditt barn eller att barnet sover när onlineträffen äger rum. Ålder på barnet är inte så relevant.

Vad gör jag om barnet inte är lugn under träffen?

Det gör ingenting alls. Det är helt normalt att saker inte alltid sker som vi planerat. Ibland är våra barn aktiva och det är ok! Klicka bara i "mute" knappen och fortsätt lyssna på träffen.

Är detta endast för mammor som ammar?

Vårat community är fär alla småbarnsmammor! Alla mammor med små barn är välkomna, oavsett hur du matar ditt barn.

Kan jag vara med bara 1 gång?

Javisst! Du är med när du vill och hur många gånger du önskar. Det finns ingen bindningstid alls.

Jag har slutat amma, får jag vara med ändå?

Absolut! En del ammar i några dagar och andra ammar i fem år, för oss spelar det ingen roll var i din resa du är.

Boka din plats idag och låt AmningsPortalen vara ditt sällskap på vägen genom ett starkt, härligt och kärleksfullt moderskap.

Jacqui
Doula & inkapslingsspecialist

Jag som bjuder in

Jag heter Jacqui. Jag har fött ett barn och jag ammade henne i 3,5 år. Jag är ingen “amningsexpert” men jag vet en hel del kring ämnet.

Jag bor 4 mil söder om Stockholm och arbetar som Doula. Jag är intresserad av det mesta som hör graviditet, förlossning, postpartum och kvinnohälsa till. Om du inte redan gör det, välkommen att följa mig på instagram: jacqui_doula

Jacqui Doula förlossning moderkaksinkapsling postpartum massage

Några av mina intressen

Jag brinner för kvinnohälsa, medvetet föräldrarskap, holistisk läkekonst, ceremonier, örtkunskap, yoga m.m.   

Jag erbjuder

Jag erbjuder kurser och privata klasser inom amning, förlossning och postpartum. Ceremonier, kvinnocirklar, massage, 1-1 coaching m.m.

Shopping Cart
Scroll to Top